KAPSALONLINE XL EINDHOVEN

KAPSALONLINE XL EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 291 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KapsalOnline XL Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 16:52 Lekkerste kapsalon van heel Eindhoven en omstreken! Bezorgers zijn ook super vriendelijk. Ik bestel nergens anders meer!!
20 mei 2022 om 20:14 Topzaak van Eindhoven de beste kapsalons en pizza”s zo doorgaan
19 mei 2022 om 9:39 Super…. Groetjes Johan
19 mei 2022 om 3:23 Lekker eten netjes verpakt en nog sneller dan aangegeven tijd bezorgd. Top!
17 mei 2022 om 23:29 Lekker warm en binnen 15m bezorgd top!
6 mei 2022 om 23:52 Heel lekker en snel bezorgd. Top
3 mei 2022 om 6:10 Bestelling niet compleet, bezorger beloofde rest na te bezorgen. Deze is niet meer geweest.
29 apr 2022 om 20:39 Echt lekker eten Afgesproken tijd was eten klaar Vriendelijke personeel op 1 tje na En maar mensen klagen doe zelf afhalen ben je het snelst eigenaar is echt niet flauw als je zegt je was me baklaveu laatst vergeten die doet hij er wel bij
29 apr 2022 om 20:29 Heeeeeeerlijk gegeten!
29 apr 2022 om 2:01 Had sprite besteld maar kreeg een fanta
28 apr 2022 om 9:20 Mega lang moeten wachten, telefonisch contact opgenomen, komt eraan was de reactie. Vervolgens nog ruim een uur extra moeten wachten. Ze zouden er om het goed te maken een baklava bij doen, die ontbrak. In totaal ruim 2,5 gewacht op eten..
28 apr 2022 om 8:45 1,5 - 2u moeten wachten op bestelling