KAPSALONLINE XL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KapsalOnline XL Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 2:05 Very good food and friendly people! I’m very satisfied!
1 okt 2022 om 2:02 Gezellige tent
1 okt 2022 om 0:39 De spareribs schotel is echt zooo goed. Zeker de prijs waard
1 okt 2022 om 0:37 Heerlijk! gezellig en nog eens lekker! Ik kom zeker vaker terug!
1 okt 2022 om 0:32 Was precies op tijd klaar en het is zeker voor herhaling vatbaar
30 sep 2022 om 22:20 Echt super! Enige ik mis een beetje rode ui . Voor de rest echt super
30 sep 2022 om 21:36 Voor Diarree moet je bij kapsalon online zijn. Gatverdamme ZEER Slechte eten. Hier niet bestellen een gewaarschuwde mens telt voor twee.
30 sep 2022 om 21:16 Vandaag waren ze bij mij snel en alles was nog warm en lekker eten nooit slechte ervaring gehad trouwens. van Tongelre naar Gestel in 40 minuten prima !
30 sep 2022 om 8:01 Took them 1:30 hours to bring the food which was obviously cold.
30 sep 2022 om 2:14 Normaal erg goed, dit keer erg matig tot slecht. Op voorhand werd aangegeven 25-40 min bezorgtijd, na het bestellen stond er 55 min. Heb uiteindelijk 75 min moeten wachten. Toen ik het eten ontving was helaas de helft al koud.
28 sep 2022 om 22:23 I waited 2hours for my food!! Never ordering here again!
28 sep 2022 om 15:47 picked this place for the pizza which was very good - but also because the app said 20 mins delivery - once the order completed that was confirmed as 60 mins - it was a good pizza though!