KAPSALONLINE XL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 533 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KapsalOnline XL Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 1:17 all is Perfect :)
25 jan 2023 om 0:44 Normaal krijg ik hele lekkere kapsalon, maar vandaag ruikte de vlees heel vies aan, ik weet niet wat dit was maar ruikt niet lekker. Bezorging was heel snel.
24 jan 2023 om 1:12 Cheesecake vergeten en verkeerde drank gegeven Andere soort pasta gegeven dan gevraagd
22 jan 2023 om 20:36 Bezorging was super snel en het eten was top!
21 jan 2023 om 22:40 Mwah, wat mij betreft niet voor herhaling. Droog. Salade was vers. Friet was ook niet super lekker.
18 jan 2023 om 1:53 Do yourself a favor and order from this restaurant in. The service is perfect. My food fast delivered then expected. The food is absolutely amazing, I ordered Kapsalon chicken file +dessert baklava .first order wont be last either Highly recommended
17 jan 2023 om 19:17 Kapsalon doner was super lekker zoals altijd de cheescake is zeker een must try! Mij zie je weer terug komen..
15 jan 2023 om 22:25 Alweer besteld, en was net als altijd gewoon heerlijk,..
15 jan 2023 om 11:03 It was our fault that they couldn't contact us, due to no house number and a phone number that didn't work, yet when we contacted them they came back with hot and delicious food! Thanks guys!
15 jan 2023 om 4:31 Is the best. Lekker! Always hot and fresh
15 jan 2023 om 3:18 Super lekker zoals altijd
14 jan 2023 om 20:37 Eten was super lekker, zeker voor herhaling vatbaar!